Bindingsværks tømmer

20130220-IMG_4217

Til bindingsværk haves et stort lager af lufttørret egetømmer.

Man siger at egetræ til bindingsværk skal være lagret i min. 2 år før det kan anvendes. Dette er fordi at egetræ er langsom om at tørre ned og slår og kaster sig en del under denne proces. Vi har et bredt lager i mange forskellige dimensioner og længder af egetømmer , der er naturlig tørret-lufttørret ned til at det er klar til brug. Også store dimensioner til restaurering, kirketårne, m.m. kan vi levere.

Vi kan levere i den kvalitet der ønskes til dit formål af bindingsværks tømmer. Nogle foretrækker egetømmer nærmest uden fejl og andre ønsker en lidt grovere kvalitet.

Vi har samarbejde med flere leverandører i udlandet især, og hjemtager hele træk af egetømmer i flot kvalitet, til flere forskellige formål. Vi kan levere over hele Danmark hurtigt til fornuftig transportpris. De helt store længder og dimensioner i tørt egetømmer har vi mulighed for at hjemskaffe fra vores leverandører i udlandet med kort varsel.

Til Bindingsværk :
Skæve og S- formede stolper til skråbånd m.m. kan også skaffes.

Egetømmer til bindingsværk tørt og lagret:


Forskellige længder, kvaliteter og ”årgange” haves på vores lager og kan skaffes.

Har du brug for større dimensioner end de ovenstående så lad os høre, vi har kontakterne til lagret egetømmer i mega dimensioner og længder.

Kontakt for nærmere info.

 

 

 

 

 

20130220-IMG_421220130220-IMG_421320130220-IMG_4219

IMG_4176IMG_4174

Comments are closed.